pluja  

Com heu d'actuar quan com a pares, tingueu la sospita que un entrenament o partit no pot portar-se a terme per condicions climatològiques adverses (pluja considerable, fortes ventades...)?

 

1) Si teniu dubtes de si s'entrenarà, truqueu a l'entrenador del vostre fill per consultar-li el què s'ha decidit. Si la persona que s'encarrega d'actualitzar les informacions a la web del Club, té connexió a Internet, també ho posarà a la web. Però això no és segur del tot. Millor preguntar-ho a l'entrenador.

2) Un cop al Camp Escolar s'intentarà entrenar sempre que no plogui, o ho faci amb poca intensitat.

 

INFORMACIONS COMPLEMENTÀRIES

- Confieu en què es tindrà el coneixement habitual per decidir si s'entrena o no. Si plou més del que es considera raonable, s'aturarà l'entrenament i ens posarem a cobert per no mullar-nos. No volem que cap nen es posi malalt per culpa d'acabar xop d'aigua.

- També us volem demanar que no entreu als vestidors durant el temps que dura l'entrenament, perquè crea molta dispersió en un grup de joves que contínuament s'hagi d'aturar la conversa, i reprendre-la novament.

- Si després d'accedir al terreny de joc diverses vegades veiem que no es pot portar a terme un entrenament adequat, entrarem als vestidors i s'aprofitarà el dia per treballar altres aspectes que són igual o més importants que el treballar al camp de futbol:

  • analitzar algunes errades habituals, i adonar-nos dels motius que ens porten a cometre-les, així com reforçar positivament allò que fem bé.
  • posar en un paper (o repassar) les jugades d'estratègia que té cada equip, tant quan defensem, com quan ataquem.
  • recordar la raó per la qual treballem determinats aspectes als entrenaments, i on cal parar atenció perquè funcionin.
  • jocs de cohesió de grup, ja siguin relacionats amb el futbol o no...
  • dinàmiques que serveixin perquè els nens coneguin a l'entrenador (i als altres companys d'equip) en un ambient més distés de l'habitual.
  • ...

- Ja us avancem que intentarem gairebé sempre entrenar (important portar un impermeable per no mullar-se gens). Ha de ser un motiu molt clar per suspendre totalment l'activitat. En el pitjor dels casos, farem al vestidor el treball de grup que us hem comentat.

 

Senzillament: porteu als vostres fills i doneu-nos la confiança habitual d'un dia d'entrenament. Durant l'estona habitual estaran amb nosaltres ben cuidats, i quan acabem, ja vindran amb vosaltres.

 

 

Com sempre, gràcies per la vostra col·laboració!!

 

Nota:

Els dies de partit SEMPRE s'ha d'anar al camp de futbol, ja que és únicament l'àrbitre qui decideix si es juga o no (nosaltres intentarem fer-li veure que no és positiu jugar pels riscos que hi ha...).

No cal dir que si ens n'assabentem abans de l'hora del partit que no es jugarà, us avisarem per evitar les molèsties que comporta desplaçar-se fins al camp.

 

 

Free business joomla templates