El servei adicional de piscina el tirem endavant pel fet que considerem que ens pot ajudar a complementar un aspecte que també entenem com a important dins de les Estades de Futbol que organitzem: la convivència i la companyonia entre els participants. Mentre que s'entrena a futbol, evidentment també hi apareix, però veiem que en aquestes estones lúdiques al 100% que es viuran a la piscina encara ens ajudaran a arribar-hi de forma més ràpida i diferent.

També veiem que ens ajudarà a evitar d'estar entrenant sota el sol en aquelles hores que més calor fa.

Pensem que la barreja entre tecnificació de futbol i piscina, és un còctel perfecte i refrescant!

 

Per les moltes zones d'ombra i la tranquil·litat que s'hi respira, hem escollit d'anar a la piscina municipal del Turó de Gardeny, que com la resta de piscines municipals és gestionada i mantinguda per l'Ajuntament de Lleida. Tenim la tranquil·litat de comptar amb els serveis bàsics coberts que ens donen la màxima tranquil·litat, socorrista contractat per l'Ajuntament, lavabos nets, servei de bar per si algun nen vol comprar-se algun refresc... A més a més, cada grup de treball estarà acompanyat a la piscina pels dos monitors que durant tot el dia són els responsables de cada grup de nens.

 

 

Per arribar-hi confortablement, hem contractat a una empresa d'autobusos seriosa i responsable com és "Autocars Luis Lax". En Torneigs del nostre Club i en algun desplaçament que hem de fer en partits de Lliga, acudim a ells i sempre n'hem quedat molt contents pel tracte, atenció i rigor amb que treballen.

 

Com organitzarem el temps de piscina?

- cap a les 12:15 (després de dues sessions de tecnificació) l'autobús recollirà als nens (juntament amb els monitors responsables) per portar-los cap a les piscines del Turó de Gardeny. Com que el nombre d'inscrits serà superior al nombre de places d'un autocar, vindran a recollir-los 1 o 2 autocars.

- el mateix autobús farà el mateix viatge de retorn al camp de futbol de Gardeny on hem fet els entrenaments, per tal que a les 14h tots els nens puguin ser recollits per les seves famílies.

- si alguna família prefereix recollir el seu fill a les piscines del Turó de Gardeny, podrà fer-ho sense cap problema. Només caldrà avisar al Coordinador Esportiu que estarà a peu de camp.

- malgrat que entenem que el temps de piscina és positiu pels vostres fills perquè és un bon moment per relacionar-se de forma diferent amb els companys i monitors, no posem cap problema si alguna família decideix que el seu fill no vagi a la piscina. En aquest cas, caldrà que se'l vingui a recollir al camp de futbol de Gardeny (o bé a les piscines del Turó de Gardeny) entre les 12h i les 12:15.

 

El cost adicinal d'aquest servei (entrada al recinte + cost del transport en autocar) ja està inclòs en el preu de cada Torn que cada família pagueu quan inscriviu al vostre fill a les Estades del Club. No hi haurà cap despesa afegida en el preu que hi figura.

 

 

 

Free business joomla templates