Els dies que es portarà a terme al Campus són:

- dilluns 15 d'abril

- dimarts 16 d'abril

- dimecres 17 d'abril

- dijous 18 d'abril

 

El preu d'inscriure al vostre fill/a al Campus és:

  Inscripcions FINS al 07/04/19 Inscripcions DESPRÉS del 07/04/19
Inscripció Campus 45€ 55€

 

Aquests diners inclouran:

- els diferents dies d'activitat des de les 9:30 a les 13:30h (pel mateix preu hi ha la possibilitat de venir a les 8:30 i de recollir-lo a les 14h).

- una samarreta de record d'aquesta edició del Campus.

- alta a una Mútua privada per tenir cobertura mèdica i sanitària en el cas de patir una lesió durant aquests dies del Campus.

- un DVD amb un recull de les fotografies realitzades al llarg d’aquests dies.

- un Diploma acreditatiu de participació.

- la cobertura d’una assegurança de Responsabilitat Civil que té el Club.
 

 

El  procediment que caldrà seguir perquè la inscripció resulti vàlida és el següent:

1r) Cada família haurà d'omplir el formulari de reserva de la plaça pel seu fill. Per veure'l feu CLIC AQUÍ.

2n) En 24-48h rebreu un email indicant-vos si encara queden places per satisfer la vostra demanda, i indicant-vos que us reservem la plaça a l'espera que en dos o tres dies es faci el pagament.

3r) Fer el pagament. Hi ha dues opcions:

- venir al Camp Escolar de dilluns a divendres de 18:15 a 21h i pagar-ho en efectiu, portant l'import exacte. El Coordinador Administratiu del Club us entregarà un rebut d'entrega d'aquests diners.

- ingrés al número de compte de La Caixa  ES54 2100 0733 7001 0096 7662  (posant el nom del nen/a a l’ordenant de l’ingrés).

 


El preu del Campus és força simbòlic i ajustat perquè la finalitat d’organitzar unes jornades com aquestes no és guanyar-hi diners, sinó que el Club i la seva filosofia de treball continuï sent coneguda per més gent de Lleida i rodalies.

Sabent que el preu és força baix, el Club adverteix des d'un principi que hi haurà un nombre limitat de places disponibles per assistir-hi.

En cap cas es retornaran els diners si al final el vostre fill no ve al Campus. Sí que us oferirem la possibilitat que el vostre fill pugui participar de forma gratuïta a un altre Torn o edició dels que organitzem per tal de compensar aquesta baixa inesperada al Campus.

 

 

Free business joomla templates