Per formalitzar la inscripció hi ha dos vies:

1) els nens que són jugadors de fifLleida només cal fer la petició de la plaça a través del següent formulari: feu CLIC AQUÍ.

2) els nens que NO són jugadors del nostre Clubúnicament heu d'enviar un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. contestant una sèrie de preguntes que són bàsiques perquè la inscripció resulti vàlida a tots els efectes:

- Nom i cognoms del nen/a:

- Data de naixement del nen/a: (de cara a fer els grups de treball)

- Nom i cognoms de:

    - pare:

    - mare:

- Telèfons de contacte: (en casos d'emergència)

    - pare:

    - mare:

    - fixe de casa:

- Correu electrònic d'ús habitual: (per enviar avisos relatius al Campus)

    - pare:

    - mare:

    - algun altre si ho preferiu:

- Nom del Club o Escola de Futbol on juga: (en el cas que estigui apuntat a una altra Entitat Esportiva)

- Col·legi on estudia el nen/a:

- Com heu sabut de la nostra existència:

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En un o dos dies rebreu una resposta via email a la petició de reserva de plaça que heu fet, indicant-vos si queden places vacants (i què fer per deixar enllestida del tot la inscripció), o si per contra ja s'han esgotat totes les places disponibles.

Entendrem, si no se'ns diu el contrari, que al formalitzar la inscripció s’atorga el consentiment exprés a què el vostre fill pugui ser gravat en vídeo i fotografiat. Reconeixent així el fifLleida com propietaris exclusius dels drets d’autor resultants. Per tant, s’autoritza al fifLleida a reproduir, editar i incloure la imatge del menor dins de qualsevol xarxa social i/o pàgina web gestionada per l’Entitat, document promocional i/o informatiu, a fi de promoció, realització d’anuaris i publicacions que aparegui l'esportista associats o el tutor.

 

 

Free business joomla templates