Recomanacions que resultaran fonamentals de tenir present per a un bon funcionament en aquesta edició del Campus:

- Recordar que les dates del Campus són: dilluns 15 abril, dimarts 16 abril, dimecres 17 abril i dijous 18 abril.

- Es portarà a terme al camp municipal de Gardeny (gespa artificial).

- L’horari de l’activitat va de les 9:30 fins a les 13:30h. A nivell organitzatiu de l'entrenament, és important que els nens no arribin tard, ja que abans de començar se’ls explicarà el que es farà al llarg del dia. Es recomana arribar uns 15' minuts abans de l’hora d’inici.

- Tal i com vam anunciar, s’ofereix la possibilitat de deixar de forma totalment gratuïta als nens a les 8:30 (una hora abans de començar) i de passar-los a recollir a les 14h (mitja hora després del final de l’entrenament). Durant aquesta franja de temps els nens estaran acompanyats pels entrenadors i Coordinador del Campus, que actuaran com a responsables dels petits. Seria bo que el primer dia ens féssiu saber qui necessitarà utilitzar aquesta fórmula.

- Degut a la curta edat dels participants, pensem que pot ser més àgil que els nens vinguin canviats des de casa (igualment ho faríem a l’hora d’acabar). Normalment ningú és dutxa, però si algú té interès en fer-ne ús, aviseu-nos abans que comenci el Campus i demanarem al Gardeny poder utilitzar els vestidors.

- Al portar-se a terme en instal·lacions totalment descobertes, si algun dia es donés alguna situació climatològica molt desfavorable (sobretot pluja o forts vents) i s'hagués de suspendre l'activitat, avisaríem a tothom amb un correu electrònic i a través de la mateixa pàgina web a primeríssima hora del dia. No obstant si algú té algun dubte o pregunta, pot trucar al 626 249 296 o al 638 342 048.

- El propi Club farà fotografies als nens (ningú podrà accedir a dins del terreny de joc), les quals seran penjades cada tarda al Facebook i a l'Instagram de la nostra Entitat. Igualment, al finalitzar el Campus, es donarà a qui ho sol·liciti, un DVD amb totes les fotografies que s’hagin fet fins llavors.

- En tot moment (abans, durant o després del Campus), si teniu qualsevol dubte o inquietud us podeu posar en contacte amb nosaltres escrivint-nos a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla., trucant al 626 249 296 o al 638 342 048, i amb molt de gust us atendrem.

 

NOTA: La pàgina web i l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça que ens heu facilitat, seran les eines que utilitzarem per fer-vos arribar qualsevol notícia que a curt termini necessiteu saber. El motiu no és altre que agilitzar el procés de comunicació. No obstant si algú ho necessita pot trucar al 626 24 94 96 o al 638 342 048.

 

 

Free business joomla templates