Recomanacions que resultaran fonamentals de tenir present per a un bon funcionament en aquesta edició del Campus:

- Com que els nens estaran força estona fent esport i tenint un desgast físic important, caldrà tenir en compte el tema de l’alimentació. Per això es recomana que a casa hagin pres un esmorzar ric en hidrats de carboni. No obstant, a mig matí, aturarem l’activitat uns vint-trenta minuts per fer un segona menjada que els nens portaran de casa (s’aconsella portar: un entrepà, una peça de fruita i un suc de fruita).

- Cada participant podrà disposar de fruita sempre que vulgui, durant tots els dies del Campus.

- També seria interessant que cada nen portés una botella d'aigua de 1'5l per tal que pugui beure quan ho necessiti. Per qüestions d’higiene individual, i que només hi begui ell, va força bé portar-la dins d’una bossa que el nen pugui reconèixer fàcilment.

- Pel que fa a la vestimenta, no cal dedicar-hi massa esforços ni recursos econòmics. L’ideal seria venir amb roba esportiva còmoda i que abrigui del fred (xandall llarg, i si es té més fred samarreta tèrmica), i uns kets o botes de futbol (si tenen molts tacs -multitac- molt millor que si en tenen pocs).

- En tot moment (abans, durant o després del Campus), si teniu qualsevol dubte o inquietud us podeu posar en contacte amb nosaltres escrivint-nos a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla., trucant al 626 249 296 o al 638 342 048, i amb molt de gust us atendrem.

 

NOTA: La pàgina web i l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça que ens heu facilitat, seran les eines que utilitzarem per fer-vos arribar qualsevol notícia que a curt termini necessiteu saber. El motiu no és altre que agilitzar el procés de comunicació. No obstant si algú ho necessita pot trucar al 626 249 496 o al 638 342 048.

 

 

Free business joomla templates