Els dies que es portaran a terme els diferents Torns d'aquesta edició de les Estades de Futbol fifLleida són els següents:

- Torn FC Barcelona (5 dies): dimarts 25, dimecres 26, dijous 27, divendres 28 i dissabte 29 de juny.

- Torn Bayern Munich (5 dies): dilluns 1, dimarts 2, dimecres 3, dijous 4 i divendres 5 de juliol.

- Torn PSG (5 dies): dilluns 8, dimarts 9, dimecres 10, dijous 11 i divendres 12 de juliol.

- Torn Manchester City (5 dies): dilluns 15, dimarts 16, dimecres 17, dijous 18 i divendres 19 de juliol.

- Torn Juventus (5 dies): dilluns 22, dimarts 23, dimecres 24, dijous 25 i divendres 26 de juliol.

- Torn Oporto (5 dies): dilluns 29, dimarts 30, dimecres 31 de juliol, i dijous 1 i divendres 2 d'agost.

- Torn Ajax (7 dies): dilluns 2, dimarts 3, dimecres 4, dijous 5, divendres 6, dilluns 9 i dimarts 10 de setembre. NOVETAT

 


L'horari que se seguirà en el dia a dia de cada un dels Torns, va de les 9h (inici entrenaments) fins a les 14h (final temps de piscina).

* Es demana que tothom arribi amb un marge de quinze o vint minuts abans de l'inici de l'activitat.

** El darrer dia de cada Torn, a les 14h, es farà la Cloenda d'aquell Torn de les Estades, i s'entregarà a cada nen un Diploma acreditatiu per haver participat (s'entregarà un cop finalitzada l'activitat. Tots els pares i familiars hi esteu convidats).

No obstant, des de fifLleida som conscients que per algunes famílies pot resultar difícil de compaginar aquests horaris amb l'arribada puntual als seus llocs de treball. És per aquest motiu que s'ofereix, als pares que ho necessitin, la possibilitat de deixar als nens a les 8:30 (trenta minuts abans de començar) i de passar-los a recollir a les 14:30 (trenta minuts després del final de l’entrenament). Durant aquesta franja de temps els nens estaran acompanyats de persones adultes del Club (Entrenadors i Coordinador del Club) que actuaran com a responsables dels petits.

 

 

 

Free business joomla templates