Tot i que algunes edicions dels Campus i Estades que el nostre Club ha organitzat, s'han portat a terme a les nostres instal·lacions del Complex del Camp Escolar, per motius de disponibilitat de camp, ens veiem obligats a què tots els Torns d'aquesta 37enes Estades de Futbol fifLleida -Estiu'19- es celebrin al camp Municipal de Gardeny (gespa artificial).

De ben segur que la seva localització la teniu força clara, doncs a part del propi Gardeny, diversos equips del Lleida Esportiu hi porten a terme els seus entrenaments i partits setmanals. No obstant, incorporem aquest plànol per aclarir qualsevol dubte.

 

* Com que el camp de Gardeny no disposa d'instal·lacions cobertes, si algun dels dies es donés alguna situació climatològica molt desfavorable (sobretot pluja o forts vents) s'hauria de suspendre l'activitat d'aquell dia. Com avisaríem a tothom? A través d'un email a tots els participants, i d'una nota informativa a primera hora del dia que apareixeria penjada en aquesta mateixa web (també podríeu trucar al 638 342 048 - 626 249 296 per qualsevol pregunta).

 

 

 

Free business joomla templates