Recomanacions que resultaran fonamentals de tenir present per a un bon funcionament de la 37ena edició de les Estades de Futbol fifLleida –Estiu'19–

- Les dates que es portaran a terme les Estades són:

+ Torn FC Barcelona (5 dies): dimarts 25, dimecres 26, dijous 27, divendres 28 i dissabte 29 de juny

+ Torn Bayern Munich (5 dies): dilluns 1, dimarts 2, dimecres 3, dijous 4 i divendres 5 de juliol

+ Torn PSG (5 dies): dilluns 8, dimarts 9, dimecres 10, dijous 11 i divendres 12 de juliol

+ Torn Manchester City (5 dies): dilluns 15, dimarts 16, dimecres 17, dijous 18 i divendres 19 de juliol

+ Torn Juventus (5 dies): dilluns 22, dimarts 23, dimecres 24, dijous 25 i divendres 26 de juliol

+ Torn Oporto (5 dies): dilluns 29, dimarts 30, dimecres 31 de juliol, i dijous 1 i divendres 2 d'agost

+ Torn Ajax (7 dies): dilluns 2, dimarts 3, dimecres 4, dijous 5, divendres 6, dilluns 9 i dimarts 10 de setembre

- Tots aquests Torns es portaran a terme al camp Municipal de Gardeny (gespa artificial).

- L’horari de l’activitat va de les 9h fins a les 14h. A nivell organitzatiu de l'entrenament, és important que els nens no arribin tard, ja que abans de començar se’ls explicarà el que es farà al llarg del dia. Es recomana arribar quinze minuts abans de l’hora d’inici.

- Tal i com vam anunciar, s’ofereix la possibilitat de deixar gratuïtament als nens a les 8:30 (trenta minuts abans de començar) i de passar-los a recollir a les 14:30 (trenta minuts després del final de l’entrenament). Durant aquesta franja de temps els nens estaran acompanyats pels entrenadors i Coordinadors del Club, que actuaran com a responsables dels petits. És important deixar enregistrat al formulari que enviem aquelles famílies que necessitaran utilitzar aquesta fórmula.

- Degut a la curta edat dels participants, pensem que pot ser més àgil que els nens vinguin canviats des de casa (igualment ho faríem a l’hora d’acabar). Normalment ningú és dutxa, però si un grup de famílies ho sol·licita podem demanar al Gardeny que ens cedeixi un vestidor.

- Al portar-se a terme en instal·lacions totalment descobertes, tot i que no és massa habitual per l'època de l'any que es porta a terme, si algun dia es donés alguna situació climatològica molt desfavorable (sobretot pluja o forts vents) i s'hagués de suspendre l'activitat, avisaríem a tothom amb un correu electrònic, i a través de la mateixa pàgina web a primeríssima hora del dia. No obstant si algú té algun dubte o pregunta en aquest sentit, pot trucar al 626 249 296.

- Ningú podrà accedir a dins del terreny de joc, a excepció dels jugadors i monitors de les Estades. Cada dia es faran fotografies de les Estades i seran penjades al Facebook i Instagram del Club. Aquestes podran ser descarregades d’allí sense cap problema. Igualment, al finalitzar les Estades, es donarà a qui ho sol·liciti un DVD amb totes les fotografies que s’hagin fet fins llavors.

- En tot moment (abans, durant o després de les Estades), si teniu qualsevol dubte o inquietud us podeu posar en contacte amb nosaltres escrivint-nos a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o trucant al 626 249 296, i amb molt de gust us atendrem.

 

NOTA: La pàgina web i l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça que ens heu facilitat, seran les eines que utilitzarem per fer-vos arribar qualsevol notícia que a curt termini necessiteu saber. El motiu no és altre que agilitzar el procés de comunicació. No obstant si algú ho necessita pot trucar al 626 24 94 96 o al 638 342 048.

 

 

 

Free business joomla templates