Recomanacions que resultaran fonamentals de tenir present per a un bon funcionament de la 37ena edició de les Estades de Futbol fifLleida –Estiu'19–

- Com que els nens estaran força estona fent esport i tenint un desgast físic important, caldrà tenir en compte la importància de venir ben esmorzats. Per això es recomana que a casa hagin pres un esmorzar ric en hidrats de carboni. No obstant, cap a dos quarts d'onze, aturarem l’activitat uns vint-trenta minuts per fer un segona menjada que els nens portaran de casa. S’aconsella portar: un entrepà, una peça de fruita i un suc de fruita o Cacaolat.

- S'oferirà fruita (peres, pomes...) als participants de les Estades perquè al llarg del dia en puguin agafar lliurement per tal d'anar restituïnt forces.

- També seria interessant que cada nen portés una botella d'aigua fresca de 1'5l per tal que pugui beure quan ho necessiti (hi ha fonts d'aigua per si s'acaba...). Per qüestions d’higiene individual, va força bé portar-la dins d’una bossa que el nen pugui reconèixer fàcilment.

- Pel que fa a la vestimenta, no cal dedicar-hi massa esforços ni recursos econòmics. L’ideal seria venir amb samarreta de màniga curta (però amb mànigues cobertes per no cremar-se les espatlles), pantalons curts i uns kets (si es tenen botes de futbol millor, però no cal comprar-les expressament per aquests dies). L'ideal seria utilitzar el major nombre de vegades la samarreta de regal que entregarem a l'inici de cada Torn a cada participant.

- Igualment és important que vinguin de casa sucats amb crema solar. A l'hora d'esmorzar, si li heu demanat al monitor responsable del vostre fill (cada nen en té un assignat que és amb el que comença les primeres activitats del dia) li tornarà a posar crema. També s'aconsella, sobretot als nens més petits, que portin una gorra per així estar ben protegits del sol.

- Si convé, al camp de futbol mullarem amb una "manguera" als nens per tal que estiguin ben fresquets.

- Cap a les 12:15 l'empresa d'autocars Luis Lax vindrà a Gardeny a recollir als nens i els portarà a la piscina municipal del Turó de Gardeny. El mateix autocar retornarà als nens al camp de futbol per tal que a les 14h hi siguin tots de cara a què les famílies els vinguin a recollir.

Si alguna família prefereix venir-los a recollir a la piscina municipal del Turó de Gardeny, no hi ha cap problema. Només cal que ho deixi registrat al formulari que enviarem a les famílies.

- Per anar a la piscina caldrà que tots els participants portin: banyador, tovallola, xancletes, crema solar... i alguna cosa per menjar i reestablir forces. Els entrenadors ajudaran als nens a posar-se crema solar.

 

NOTA: La pàgina web i l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça que ens heu facilitat, seran les eines que utilitzarem per fer-vos arribar qualsevol notícia que a curt termini necessiteu saber. El motiu no és altre que agilitzar el procés de comunicació. No obstant si algú ho necessita pot trucar al 626 24 94 96 o al 638 342 048.

Free business joomla templates