Malgrat que no fa massa dies que vam concloure el Campus de Setmana Santa, ja hem engegat els motors per tal d'anar donant forma a les Estades d'Estiu que organitzarem. La idea és posar-vos damunt de la taula la nostra proposta amb suficient temps d'antelació, per tal que la valoreu i que us pugueu decidir amb temps, i més després d'esgotar totes les places ofertades al Campus de Setmana Santa, i lamentablement no poder donar cabuda a tots els interessats en participar-hi.

Aquesta ja és la 37ena edició, i el fet d'haver comptat durant aquests 12 anys amb més de 1500 participants!! realment ens omple d'orgull i satisfacció.

 

En l'edició d'aquestes Estades d'Estiu destaquem els següents aspectes:

- Repetim la confiança en la Coordinació Esportiva a l'Edu Ruiz, un especialista en l'organització de Campus i Estades de Futbol a Lleida. Es farà una tecnificació de qualitat tant per jugadors de camp com porters (entrenador específic de porters). Per fer-ho, tindrem monitors qualificats i amb experiència.

- Per aquelles famílies que s'organitzen amb temps, gaudireu de descomptes econòmics importants si es formalitza la inscripció amb antelació, sempre que disposem de places.

- A més a més dels Torns habituals d'Estades del juny i juliol, enguany estrenem un 7è torn (Ajax) al mes de setembre. Ho proposem per la demanda que hem rebut de les famílies participants al voler tenir els seus fills actius la setmana abans de començar el col·legi. Seran unes Estades de característiques similars a les del mes de juny-juliol: tecnificació, horaris, equip de treball, piscina, autobús...

- Proposem diferents nivells de dificultat a cada Torn. Disposem d'un nivell d'iniciació, un d'evolució i un de perfeccionament. És genial pels nens que venen a més d'un Torn, ja que s'incrementem la dificultat per mantenir intacta la motivació.

- Vist l'èxit de la competició interna PRO Master Lliga del Campus de Nadal i de Setmana Santa tornarem a repetir aquesta competició. Sabem que als nens els agrada molt jugar-hi perquè és molt emocionant.

- Anirem diàriament a la piscina municipal del Turó de Gardeny (Parc tecnològic) per la tranquil·litat i ombres que ofereix. Per anar-hi comptarem amb el transport d'autocars Luís Lax, tant al viatge d'anada com al de tornada. Sortiran del camp de Gardeny cap a les 12:15, i tornaran a ser-hi a les 14h.

 

Animeu-vos i veniu al Campus!! Estem segurs que us agradarà tant als vostres fills com a vosaltres!!

Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte escrivint a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o trucant al 638 342 048 - 626 249 296.

 

Podeu veure un petit vídeo i l'explicació de com treballem la tecnificació a fifLleida: feu CLIC AQUÍ.

 

 
 
 
 
 

       
       
Free business joomla templates